Lectia copilariei

“Un copil poate sa invete un adult oricand, trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste.”(Paulo Coelho)

Dar voi, copiii, puteti sa oferiti adultilor mult mai multe lectii. Ne invatati  sa iubim neconditionat si complet, fara teama sau egoism, ne invatati ce este iertarea, ne aratati ce este o imbratisare din suflet…

Apoi ne invatati sa avem rabdare. Pentru voi timpul se scurge diferit, mai incet, are alte dimensiuni. Prioritatile voastre sunt altele: joaca preferata, momentele petrecute alaturi de noi, momentele de distractie cu prietenii.. de unde noi, adultii putem invata sa ne bucurăm de lucrurile simple, de a fi impreuna si de a zambi mai des.

Toate acestea se bazeaza pe credinţa, o credinta de nezdruncinat in divinitate , una din care izvoraste libertatea, naturaletea si bucuria neintrerupta de a trai si  de a descoperi momentele magice ale vietii.

Aceste lectii pot fi invatate doar daca avem inima deschisa. Vom descoperi cu incantare cat de mult ne place sa ne jucăm, cat de natural si normal este sa daruiesti, vom descoperi ca suntem spontani si curiosi sa surprindem magia din tot ce ne inconjoara.

Un mare intelept spunea: „Ca sa redevina copii, oamenii trebuie sa invete din nou sa se joace.”

Seninatate, inocenta, puritate…Multumim!La multi ani,copii!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: