Lista de rechizite

Se apropie finalul verii…suntem, asadar,  in acel moment de bilant al vacantei pe care am petrecut-o, aducandu-ne aminte cu placere de momentele ei frumoase: magia locurilor pe care le-am vizitat, cartea preferata, vacanta la bunici, drumurile in parc…Se spune ca orice experienta de calatorie, pe langa miza divertismentului, a evadarii, a relaxarii pe care o cautam cu totii, isi atinge potentialul complet atunci cand ne conduce spre o redescoperire de sine, atunci cand reuseste sa ne maturizeze. Cu alte cuvinte, o experienta de calatorie deplina nu este doar cea care lasa in urma amintiri fabuloase, ci si cea care deschide orizonturi spre viitor.

Fie ca ati avut parte sau nu de asa ceva in aceasta vacanta, eu va astept sa pornim  impreuna, din nou, intr-o asemenea calatorie. Marturisesc ca ma simt onorata sa imi pot aduce contributia ca si ghid in calatoria voastra pe drumul cunoasterii si dezvoltarii personale …

Si, pentru ca toamna se apropie cu pasi repezi si  in orice calatorie ai nevoie de „provizii”,  iata pentru inceput o lista  de rechizite:

rechizite-cls a III-a-2012-2013

Spor la cumparaturi!

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

 1. ungureanu ana maria
  Sep 05, 2012 @ 12:34:50

  doamna,mi-e foarte dor de dv. ,si cand incepem scoala?

  Răspunde

 2. ana maria marinescu
  Sep 05, 2012 @ 13:40:07

  Ana,draga mea, si mie imi este tare dor de voi!Ceea ce stiu pana acum este faptul ca anul scolar incepe pe 17 sept. Informatii mai multe voi avea vineri si le voi posta aici de indata ce aflu ceva oficial. Urmareste blogul!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: