Test final matematica-in direct

Ora 8,50. In clasa e liniste…si cald! Copiii primesc testul de evaluare. Ultimul test la matematica din clasa a II-a! Citesc curiosi  cerintele. Nu par emotionati. Apar si primele impresii: „noua sute noua unitati?” intreaba mirata Delia, iar Alex B isi exteriorizeaza gandurile: „La 2 sunt smecher!”Alin vrea sa stie daca „la 6  facem si verificare”. Ii rog pe toti, inca o data, sa citeasca cerintele cu atentie.

Timpul se scurge…e din ce in ce mai cald…Copiii lucreaza, fiecare in ritmul lui. Alex B  e curios sa afle de ce am ingrosat la ex. 7 cuvintele „suma ” si „diferenta”. Ii raspunde repede Petre : „…ca sa vezi tu!” Mara este imbujorata. Se concentreaza incruntandu-se usor la un exercitiu…Luci isi face aer. Alex B are o problema: „Am uitat rigla acasa!” Cum toata lumea lucreaza si nimeni nu-i raspunde, se linisteste:”Am gasit o solutie.” Ma uit curioasa sa vad ce a inventat.Un creion pe post de rigla?Mina isi face mila si ii imprumuta echerul. Acum totul este perfect.

E 9,10.”Ne verificam????” se aude ca prin vis in linistea salii. E Alex B. „Desigur!” ii raspunde enervata Maria. Delia vrea sa stie daca rezolva problema cu plan dezvoltat, iar Alin …isi misca capul si umerii pe o muzica numai de el auzita. A terminat si el. Zice ca s-a si verificat. Si alti copii au terminat:Petre, Adita, Mina isi fac autocontrolul in liniste…ora 9,15…”Le putem da?” intreaba nerabdator Alex B, spunand ca s-a verificat de multe ori.

Delia si Maria se foiesc. „Cine corecteaza?” intreaba Maria.”Dar de ce ai intrebat?Vrei sa iti pui nota singura????”ii raspunde colega ei. Isi cauta carioci si coloreaza floricelele cu calificativele pe care sunt sigure ca le vor obtine.Nu gasesc florile cu Fb Bravo!Le conving sa scrie singure cuvantul magic daca considera ca il merita!…ora 9,20…Mara si Ionut au terminat si ei. Sunt transpirati, dar bucurosi ca au scapat…”Eu sigur iau FB!” spune Luci vesel.

Gata!Petre aduna lucrarile. Adita o da, dar se razgandeste repede si o cere inapoi.Mai are ceva de verificat!Aproape toata lumea a terminat!Mai sunt 10 minute. Andreea N., Geanina si Andreea R inca mai lucreaza. Ceilalti isi deschid culegerile rosii si se joaca cu exercitiile de la p.121/124.

Luci se ventileaza din nou…”Ne trebuie un aer conditionat aicea!E cald sa stii, ii sopteste  el Andreei. Mie nu-mi place vara!” conchide morocanos.

Salvati de clopotel!E timpul sa ne hidratam!Caldura mare!

PS:Iata si testul final la matematica:te_t_fin_MATE

Si la lb. romana:test final

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: