Teme pentru joi, 15 martie

Matematica-Scaderea cu trecere peste ordinul unitatilor; de scris, din culegerea rosie pe caiet: ex. 3,4,7,9 – p.76 + S: 16,19-p.77/78 (pe culegere)

Ed. fizica…fara echipament maine

Lb. romana-„Marul” dupa Mircea Santimbreanu-de povestit oral lectia+de scris intrebarile-p.74; maine recapitulam tot ce am invatat in aceasta unitate de invatare, iar ora a doua vom da o proba de evaluare

Alte informatii:

-A sosit oferta de auxiliare pentru clasa a treia. Am selectat, pentru inceput, un caiet de lectura suplimentara pe care-l vom folosi anul viitor in cadrul orelor de lectura. De asemenea, un caiet de evaluare finala ce cuprinde teste la cele trei discipline ne este util la sfarsitul acestui an scolar, iar  unul de vacanta ne va ajuta ca, pe parcursul verii, uitarea sa nu se lase peste cunostintele acumulate.

Pentru ca toate sunt de la aceeasi editura, iar comanda trebuie facuta cat mai curand, m-as bucura daca ne-ati sprijini in demersul nostru de achizitionare a acestor auxiliare. Pentru inceput, doar numarul de caiete -banutii, in luna mai.

-Cele mai bune dictari azi:Mara, Petre, Delia, Maria, Mina, Adita, Andreea N., Geanina.Bravo!

-Ne pregatim pentru concursul „Fii inteligent la matematica”. Daca ati lucrat subiectele de anul trecut, aduceti-le maine sa discutam.Voi posta in club noi teste.

Succes!

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: