Din nou weekend

Oare cand a trecut saptamana? Dupa cateva zile geroase si necrutatoare care au imprastiat viroze si gripe printre copii, ninge din nou ca in povesti. Sper ca va simtiti mai bine, voi , copiii bolnaviori si ca ne vom revedea  luni.

Iata si temele:

-Lb. romana:joi am trecut la o noua unitate de invatare: „Tara”. Aveti de citit corect, cursiv lectia „Mostenirea urmasilor” dupa P. D. Popescu, de invatat cuvintele de la vocabular( sa stiti sa le folositi in propozitii) si de scris: Soricelul , 3 (portocaliu) p.57+ S(pe culegerea FB):p. 11 si p. 15.

-Matematica:miercuri si joi am lucrat probleme.Aveti de scris din manual, p .98: problemele 8b, 9b, 10 c si ex. 12 +S(pe culegerea rosie):4,5,6-p.46.

-Cunoasterea mediului:”Animale salbatice”-de invatat lectia, de desenat cateva animale salbatice (sau de lipit pe caiet).Verificati daca sunt liniate caietele!

Alte informatii:

-Pentru ca la orele viitoare de lb. romana vom studia despre Mihai Viteazul si Stefan cel Mare, cautati si cititi din „Povestiri istorice” de Dumitru Almas cateva istorioare despre acesti doi domnitori.Puteti citi, pentru inceput,  „Mihai Viteazul, voievod al tuturor romanilor”. Informati-va despre domnia lui Mihai Viteazul, luptele pe care le-a purtat, marele eveniment pe care l-a infaptuit, sfarsitul lui…

-Luni, la ora de pregatire suplimentara, vom discuta  subiectele de la „Cangurasul”. Le-ati incercat?(Sunt aici, pe site, in sectiunea Cluburi) Cum vi se par?

Spor la lucru! Sa aveti un weekend vesel!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: